Hoe vaak zeep je bij het douchen?

Sofia van Dongen

'Nooit'. Er zijn niet veel plaatsen waar ik mijn haar kan wassen en ik niet schelen om een handdoek of badjas handig. Ik was altijd mijn lichaam met zeep en bad bommen, maar ik nooit douche.

Zodra ik besefte dat dit het geval was, was ik een beetje teleurgesteld, maar ik heb niet stoppen met denken over. Ik dacht: 'Ik zal gewoon mijn lichaam elke week wassen en niet douchen'. Ik besloot dat dit is wat ik echt wil doen en besloot om het te doen. Ik ging op zoek naar lichaamsverzorging producten die me in staat zou stellen om mijn lichaam te wassen en ik vond snel de producten die ik nodig had. De producten die ik vond en besloten om te proberen zou werken op de volgende gebieden: * Gezicht * Lichaam * Haar * Handen (ik gebruikte allerlei hand lotions) * Benen * Voeten (ik had veel schoensmeer, maar ik heb geen voeten) Ik had een zeer duidelijk en duidelijk idee van wat ik wilde mijn product te doen. Ebenso ist Mascara Sensitive Eyes einen Test wert. Ik wist dat het goed genoeg zou moeten zijn voor mij en mijn huid. is acryl beter dan UV-gel? En als het ging om het vinden van de ingrediënten, ik voelde me erg gelukkig. Ik koos de ingrediënten die het beste zou werken met mijn huid: * Shea boter * Rozemarijn olie * Aloë vera * Een beetje Aloë vera gel * Kokosolie (ik ben geen fan van dit merk vanwege de chemische producten) Ik wilde dat de producten natuurlijk en niet giftig voor mijn huid. En het is zo leuk om te weten dat de merken die ik gebruik deze richtlijnen moeten volgen, zodat ik er een hele reeks van kan kopen. Maar het was ook een beetje eng dat ik niet echt weet wat de ingrediënten van de producten zijn en hoe ze worden gewonnen uit planten. Ik doe dit al 10 jaar en ik ben niet bekend met het hele proces, dus het was een beetje een schok voor mij. Genau das differenziert dieses Produkt von anderen Artikeln wie persoonlijke hygiëne. Ik besloot om hulp te vragen aan de mensen die experts zijn in het veld en die ik kan vertrouwen voor hulp. Ik kreeg de volgende reactie van een van de deskundigen, Lorna: Ik ben al 15 jaar een advocaat en biologisch consultant en ben altijd geïnteresseerd geweest in natuurlijke gezondheidsproducten. Ik heb mijn hele leven geleerd over de natuurlijke wereld en hoe het te behandelen zoals de natuur bedoeld. Het was een interessante ervaring die ik deel in het artikel. Ik werd ook voorgesteld aan de schoonheidsindustrie door mijn grootmoeder, die zeer vertrouwd met het gehele proces was. Ik besloot om mijn eigen onderzoek te doen om zoveel mogelijk te leren en nu kan ik met trots zeggen dat ik een gecertificeerde biologische expert ben! Mijn klanten zijn enkele van de belangrijkste en invloedrijkste mensen in mijn leven en ik kan verzekeren dat ik met enkele van de beste van hen werk. Ik ben voortdurend op zoek naar manieren om mijn klanten te helpen. Je zult nooit weten hoeveel ik heb geleerd totdat je met me praat! In deze blog zal ik u een glimp geven van wat ik weet, hoe ik doe wat ik doe, en enkele tips om te delen met de rest van de wereld.