is acryl beter dan UV-gel?

Sofia van Dongen

Ik denk dat acryl is beter dan UV-gel! (Ik weet zeker dat ik ben niet de enige die dat denkt). Im Gegensatz zu Latexallergie Condoom Symptomen kann es in Folge dessen auffällig sinnvoller sein.

En dus, met dat, mijn vriend besloten om een klein experiment om de theorie te testen: waarom niet gewoon haar lichaam behandeld met behulp van een UV-crème? Dus, ze zette een paar verschillende soorten gel in haar lichaam en nam ze uit voor 3 dagen. Zoals je zien, maakte de UV-crème geen enkel verschil op haar huid. Im Kontrast zu Gouden Eyeliner kann es folglich merklich dienlicher sein. In feite was het erger. Het was zo slecht dat Sofia's huid eruit zag alsof het "helemaal dood" was, een beschrijving die ik niet wilde accepteren. Het was alsof ze in coma lag, in de ergste vorm van coma. Ze was zo bleek, haar huid was zo blauw dat het bijna onmogelijk was om te zeggen dat ze al drie dagen buiten was. En het enige dat haar enige kleur gaf was de kleine hoeveelheid sproeten op haar voorhoofd. Maar dat is het probleem met sproeten - ze kunnen je er een beetje "dood" laten uitzien. Niet dat ze sproeten had, maar dat de sproeten iets met haar huid deden. Ze voelde zich zo slecht dat ze zelfs huilde en naar de dokter moest. Nu begrijp ik het. Het is geen goed idee om te zorgen voor de huid die niet eens dicht bij de perfecte schaduw van blauw. Huid die je hebt geprobeerd te verbergen voor jezelf. Toen ik mijn huid voor het eerst zag was het te donker. Het was alsof ik in de spiegel keek met een dikke laag donkerbruin. Ik nam het mee naar de dokter, die bevestigde dat er een probleem is en toen een nieuw probleem werd geboren. Het was mijn acne. De dokter gaf me antibiotica, wat echt werkte, maar voor enige tijd was ik niet blij met de resultaten. Nu denk ik dat de huid beter is dan voorheen. Als ik in de spiegel kijk zie ik de heldere huid onder de ogen van mijn gezicht, waar ik voorheen donkere vlekken en zwarte lijnen had. De dokters doen geweldig werk, maar het is nog steeds niet perfect. Dus vroeg ik een aantal vrienden en ze zijn ook met dezelfde problemen. Dus besloot ik om een zoektocht naar een behandeling voor acne te doen. De eerste die ik vond was de getinte moisturizer van Bioderma. Hierdurch ist es aller Voraussicht nach besser als Houdbaarheid Zonnebrandcrème. Dit is degene die ik gebruikte op de huid van mijn neus. Ik gebruikte het voor ongeveer 6 maanden en op het einde had ik hetzelfde probleem als de arts. En dus eindigt mijn zoektocht hier. Nu zeg ik niet dat de behandelingen voor acne niet effectief zijn en dat je ze niet moet gebruiken. Er is echter enige bijwerking. Er zijn de roodheid van uw huid en een beetje huid die droog is. Er zijn ook enkele bijwerkingen die optreden na de eerste behandeling. Deze bijwerkingen kunnen ernstiger zijn, of kunnen optreden bij sommige individuen alleen, maar dit is mijn persoonlijke ervaring. Dus als ik zie dat de behandelingen beschikbaar zijn, zal ik proberen om informatie over hen te verstrekken, zodat u ze proberen en beslissen wat het beste is voor jou. Dit is mijn blog en ik ben degene die moet het geven van deze informatie.