Algemene voorwaarden

PB14 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Amersfoort onder KVK-nummer 6506327. Het rekeningnummer van PB14 is NL43 INGB 0006909720 t.n.v. PB14, ING bank N.V. te Amersfoort. 

Bestellen en betalen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je binnen 4 werkdagen een bevestigingsmail. Wanneer PB14 gesloten is, staat dit duidelijk op de Homepagina van de website. In de bevestigingsmail vind je het totaalbedrag, de verzendkosten en de gegevens om het geld over te maken.

Het rekeningnummer van PB14 is NL43 INGB 0006909720 t.n.v. PB14, ING bank te Amersfoort. Wanneer je iets in opdracht wil laten maken, krijg je binnen 4 werkdagen een email met de mogelijkheden, de prijs en de levertijd. Hierna kan je besluiten of de bestelling doorgaat. Je bestelde producten blijven na het plaatsen van je bestelling, 7 dagen voor je gereserveerd. Heb je in deze tijd je bestelling niet betaald, vervalt de bestelling. Bij onduidelijkheid, mail gerust!  info@pb14.nl. 

Verzenden en verzendkosten

Levering vindt plaats zolang de voorraad strekt. Nadat de betaling op de rekening van PB14 is bijgeschreven, wordt de bestelling binnen 4 werkdagen verzonden. Voor producten die in opdracht worden gemaakt, geldt een levertijd van 4 – 6 weken. Bij het bevestigen van de bestelling, wordt de definitieve levertijd genoemd. Aan de leveringsplicht van PB14 is voldaan wanneer de bestelling is verzonden. Verzendkosten zijn voor de koper. Alle prijzen op de website zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden nog aan het totaal van je bestelling toegevoegd op de eindfactuur. Verzendkosten gelden voor bestellingen die verstuurd worden in Nederland. Neem contact op met PB14 over de kosten voor verzenden naar het buitenland. Alle poststukken worden netjes verpakt en verzonden. PB14 is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of gesneuvelde pakketjes.  

Prijzen

Alle prijzen op de website zijn onder voorbehoud van druk- en zetfouten. Voor de gevolgen van druk- en zetfouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Alle prijzen zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.  

Ruilen

PB14 heeft graag tevreden klanten. Alles kan binnen 7 dagen geruild worden, maar neem voor terugzenden altijd eerst contact op met PB14. Verzendkosten (zowel heen en weer) zijn voor kosten van de koper. Producten worden alleen teruggenomen indien zij in de originele verpakking en in onberispelijke staat teruggestuurd worden. Is dit niet het geval, dan is retour zenden niet mogelijk. Onvoldoende gefrankeerde pakketten worden geweigerd.

Let op: Alles wat op verzoek is gemaakt is maatwerk en kan niet geruild worden.

Gebruik

Alle items zijn getest. Toch is het raadzaam om producten voor kinderen alleen te gebruiken onder toezicht. Het gebruik van producten van PB14 is geheel op eigen risico.  

Reinigen

De producten van PB14 zijn te reinigen met een vochtige doek. PB14 raad aan om de producten niet te wassen of te strijken. PB14 is niet aansprakelijk voor schade aan producten, nadat deze gewassen of gestreken zijn.

Overeenkomst

Een overeenkomst tussen PB14 en een klant komt tot stand nadat een bestelling geplaatst is. PB14 behoudt zich het recht voor om zonder opgave van redenen een bestelling of opdracht te weigeren.  

Afbeeldingen

Alle afbeeldingen en foto’s op de website van PB14 gelden slechts bij benadering, zijn indicatief en kunnen geen aanleiding zijn tot schadevergoeding of ontbinding van de overeenkomst.  

Overmacht

PB14 is niet aansprakelijk, indien en voor zover haar verbintenissen niet kunnen worden nagekomen ten gevolge van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke vreemde oorzaak, alsmede elke omstandigheid, welke in redelijkheid niet voor haar risico behoort te komen, bijvoorbeeld ziekte, transportproblemen en storingen in het internet en emailverkeer.  

Geschillen

Alle geschillen van PB14 met de verkoper worden beheerst door het Nederlands Recht, waarop deze algemene voorwaarden als aanvulling, en voor zover bepalingen van dwingend karakter zich daar niet tegen verzetten, als afwijking gelden.  

Wijziging van de voorwaarden

PB14 is bevoegd wijzigingen in deze voorwaarden aan te brengen. Deze wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreden. PB14 zal de gewijzigde voorwaarden tijdig aan de koper bekend maken.

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein