Over Ons
  

 

 

PB14 dat zijn, Corrien & Sjak Meerveld. Al jaren hadden zij de droom om hun gezamenlijke creativiteit en kwaliteiten te bundelen en deze in te zetten voor hun eigen bedrijf. Deze droom is inmiddels werkelijkheid geworden binnen het concept PB14. 

Na het afronden van de opleiding etaleren en winkelinrichting aan het CIBAP is Corrien meteen begonnen als ZZPer. Naast 10 jaar ervaring in etalage en reclamewerk heeft zij gewerkt in de tassen en accessoires branche.

Na een gezinsuitbreiding in 2011 bleek het gezinsleven niet meer te combineren met het etalagewerk. Zij besloot daarom haar carrière om te gooien en zich te richten op haar passie voor mode, tassen en accessoires. Na aankoop van een nieuwe woning met in de achtertuin een oude timmerwerkplaats die verbouwd werd als werkplaats en atelier, kon zij haar ideeën voluit ontwerpen en in kleine oplagen produceren.

Na de verbouwing kwamen zij tot de ontdekking dat het samenwerken hen erg goed afging. De plannen werden uitgebreid en zo werd PB14 opgezet in een breder concept. Naast de zelf geproduceerde artikelen van PB14, is PB14 nu ook actief op het gebied van interieur-styling en -ontwerp en grafische vormgeving.

Thuiswinkelen krijgt bij PB14 een nieuwe dimensie. Naast het online shoppen in de webwinkel, ben je van harte welkom om te komen winkelen bij ons thuis. Welkom bij ons aan de PB... 


 

 

omhoog
Shop is in view mode
Bekijk de volledige versie van de site
Powered by Mijndomein