Over Sofia van

Sofia van Dongen

Toen ik deze blog in 2017 begon, besloot ik dat ik dingen alleen wilde doen en ik wilde deel uitmaken van een community en mijn ervaringen delen. Ik wilde ook weten wat andere bloggers deden, zodat ik kon leren van hen. Ik begon te werken als stylist in de vroege jaren 2000, dus mijn carrière begon met schoonheid als een beroep. In de loop der jaren begon ik de kans te krijgen om een aantal geweldige bloggers te ontmoeten en de beste van hen zijn te zien op deze blog, dus ik heb om ze te vermelden in de introductie van deze blog. Als je ideeën over mij hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik zou graag van je horen.

Hier is een lijst van de beste bloggers die ik ooit heb ontmoet op mijn eigen. Als er nog anderen die ik niet heb genoemd dan voel je vrij om me te vertellen.

Mijn doel

Mijn passie is voor make-up, huidverzorging, en haarverzorging. Mijn blog is gewijd aan het delen van schoonheid en lifestyle tips en trucs met mijn lezers. Als u op zoek bent naar iets nieuws om te proberen dan raad ik dit bericht voor je. Als u wilt worden geïnspireerd om de beste versie van jezelf, dan stel ik voor dat je mijn blog te lezen.

Mijn naam is Rokke en ik ben een professionele make-up artiest. Mijn passie is schoonheid, make-up en schoonheidsonderwijs. Mijn blog richt zich voornamelijk op make-up tutorials, hoe make-up en tutorials te leren over verschillende huidverzorgingsopties om je er zo mooi als je. Ik wil mijn liefde voor schoonheid te delen en ik zal blijven schoonheid en schoonheid tips post. Als u geïnteresseerd bent in het leren over make-up, make-up tutorials, en schoonheid onderwijs, dan is mijn blog is de beste plek voor jou. Mijn blog is altijd al een veilige ruimte voor mensen van alle huidtypes en wandelingen van het leven.

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik van schoonheid en fitness houd. Mijn doel is om anderen aan te moedigen om een gezonde levensstijl te hebben en hen te inspireren om hun dromen te verwezenlijken. Ik help ook degenen die het gevoel hebben dat ze hun doelen niet kunnen bereiken omdat ze niet mager kunnen zijn.

De eerste stap om gezond te worden is om te stoppen met eten. Het lichaam is een complex orgaan en hoe meer je eet, hoe meer je er bij betrokken raakt. Je goed leren eten. Ik probeer gezond te eten. Ik drink bijvoorbeeld alleen bij gelegenheden water. Dat helpt me om te bezuinigen op mijn consumptie van suikerhoudende dranken. Ik rook niet, ik probeer zoveel mogelijk beweging te krijgen en ik doe mijn best om genoeg slaap te krijgen. Als ik goed slaap, ben ik gezond. Als ik ongezond voedsel eet, voel ik me erg ziek. Ik word helemaal niet moe.

Ik heb veel ervaring omdat ik dit begon te doen toen ik een klein meisje was. Ik begon te doen mijn eigen blogs, want ik verveelde me op een dag en ik begon na te denken over manieren om een blog te maken die echt uniek zou zijn. Het enige probleem met dat was dat ik niet wist hoe te schrijven. De enige dingen die ik wist was hoe te typen en het feit dat ik graag veel van de artikelen die ik zag op het web. Op het einde, heb ik besloten om mijn eigen blog te maken voor een reden. Ik wilde mijn gedachten en meningen delen en voor mijn lezers om te weten wat ik leuk vind aan mijn lichaam, mijn kleren, mijn make-up en de manier waarop ik leef mijn leven. Ik ben een grote fan van mode ook. En dat is waarom ik de blogger die deze site voor mij heeft gemaakt. Ik hoop dat ik andere vrouwen met hetzelfde idee kan helpen.