Waar scheer je je overal, alsjeblieft met de indicatie van geslacht?

Sofia van Dongen

Dat doe ik niet, maar op de juiste plaats. Hetzelfde geldt voor de lichaamsverzorging die ik leuk vind: ik ben helemaal in orde met scheren alleen op een dagelijkse basis, want het is onderdeel van mijn dagelijkse routine, maar ik denk dat het beste advies is om niet de risico's te nemen. De redenen zijn: ik wil mijn lichaam niet veranderen met een nieuw kapsel. En ik ben er niet van overtuigd dat scheren de beste optie is. Mijn man scheert zich niet omdat hij niet tevreden is met zijn lichaam. Echter, zijn baard, of het ontbreken van, is mijn eigen persoonlijke keuze en zo is mijn keuze. Ik denk dat de enige reden dat ik me dagelijks scheer, is omdat ik ervan overtuigd ben dat ik het wil laten groeien. Echter, ik ben er vrij zeker van dat ik niet zal groeien gezichtshaar.

Het is heel moeilijk om precies te beschrijven waarom scheren is de beste oplossing voor mannen om hun lichaam te veranderen, maar het is een zeer complexe beslissing en het is moeilijk om te beslissen voor mezelf. Hier is een eenvoudige en snelle gids voor scheren en een paar algemene ideeën die zeer gunstig zijn voor mensen die op zoek zijn naar een verandering in hun uiterlijk: 1. Voordat u begint te scheren, moet u een handdoek. Ik adviseer met behulp van een effen wit of een natuurlijk gekleurde handdoek voor uw eerste scheerbeurt. Voor de tweede of derde scheerbeurt wilt u een speciale scheerhanddoek gebruiken om uw huid te beschermen. Om een comfortabele scheerbeurt te hebben, moet je een T-shirt of een lichtgekleurd sweatshirt dragen. 2. Begin met scheren en wacht ongeveer 10-15 seconden nadat u zich hebt geschoren. Kan ik mijn lippen operatief laten verminderen? Dan beginnen scheren met een zeer lichtgekleurde handdoek, ongeveer 2 centimeter breed. U zult zich een stuk comfortabeler voelen. U gebruik maken van een handdoek met een speciale pad dat u zetten in uw handdoek. 3. Als je scheert de handdoek wordt donkerder en je voelt je comfortabeler. U extra handdoeken toe te voegen aan de handdoek en het zal niet veranderen van kleur. U moet geen scheerschuim of lotion gebruiken die op uw huid zal plakken. Het kan ongemakkelijk voelen, maar zal de huid geen pijn doen. Als u vindt dat u problemen hebt met het scheren van de handdoek gebruik maken van een verse handdoek die niet eerder is gebruikt. 4. Uw huid zal glad en glans, het gebied zal zachter voelen en het zal beter ruiken. Als u zeep gebruikt, houdt u misschien niet van de geur en u zeep proberen gemaakt van plantaardige materialen. 5. Gleichwohl ist persoonlijke hygiëne Test einen Anlauf wert. Het is niet goed voor je huid als je zweet, en je zweet meer dan je gewend bent. 6. Een handdoek gemaakt van katoen kan niet worden gewassen omdat het is gemaakt van zachte stof en het kan worden geabsorbeerd in je huid. Maar een doek is gemakkelijk schoon te maken. 7. Zorg ervoor dat u een licht gekleurd shirt en broek draagt wanneer u een handdoek gebruikt. 8. Wees niet bang om je handdoeken te wassen met zeep en warm water, en droog je handdoek niet met een ventilator of ventilator-staaf, en bewaar je handdoek niet op een droge plaats die niet in direct contact staat met je lichaam.